• شهر صنعتی رشت
  • اخبار

مدیرعامل شهر صنعتی رشت عنوان نمود: لزوم اختصاص بخشی از مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده توسط صنایع مستقر در شهر صنعتی رشت جهت تکمیل زیرساختها و ارتقای خدمات عمومی

دوشنبه ۲۹ام آبان ۱۴۰۲
مدیر

مدیرعامل شهر صنعتی رشت با بیان اینکه هر ساله مبالغ قابل توجهی در قالب مالیات بر ارزش افزوده توسط واحدهای تولیدی مستقر در شهر صنعتی رشت پرداخت می گردد که مطابق قانون بخشی از آن به عنوان عوارض به شهرداری ها و دهیاری ها تعلق می گیرد گفت: مطالبه جدی سرمایه گذاران و مدیران واحدهای صنعتی این است که بخشی از این هزینه ها جهت تقویت زیرساختها و خدمات عمومی برای شهر صنعتی رشت اختصاص یابد.

میرشمس الدین مهدوی سعیدی در نشست شورای هم خانواده صنعت، معدن و تجارت گیلان که به میزبانی شهر صنعتی رشت برگزار شد، افزود: مهمترین مشکلات زیرساختی شهر صنعتی رشت معضل آسفالت، روشنایی معابر و تسریع در روند احداث تصفیه خانه فاضلاب مرکزی است که در این زمینه نیازمند همکاری ویژه مسئولان مرتبط استانی جهت رفع معضلات و تکمیل زیرساختهای مذکور هستیم.

وی تصریح کرد: تقویت ایستگاه آتش نشانی، خدمات جمع آوری پسماند و ایجاد مرکز اختصاصی اورژانس نیز از دیگر نیازمندی های شهر صنعتی رشت می باشد که در تلاش هستیم با همکاری مسئولان ذیربط در جهت ارتقای این امور گام برداریم.

مهدوی همچنین گفت: هم اکنون پیگیری پرداخت تسهیلات صندوق توسعه محیط زیست برای تکمیل روند احداث تصفیه خانه مرکزی فاضلاب شهر صنعتی رشت با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد، در مراحل نهایی قرار دارد و امیدواریم با پرداخت این تسهیلات احداث تصفیه خانه مذکور با شتاب بیشتری دنبال گردد.

وی افزود: در زمینه برخی زیرساختهای اساسی که پیش نیاز مهم فعالیت صنایع هستند اقدامات بسیاری در طول سالهای اخیر در شهر صنعتی رشت صورت گرفته که موجب گردیده در بعضی زمینه ها این شهر صنعتی در زمره بهترین مناطق صنعتی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: از جمله مهمترین این اقدامات، افزایش ظرفیت برق از ۳۰ مگاوات به بیش از ۴۴۰ مگاوات، افزایش ظرفیت تامین آب از ۱۷.۵ لیتر بر ثانیه به ۳۵۰ لیتر برثانیه، برخورداری کلیه واحدهای صنعتی از گاز ۲۵۰ و ۶۰ پوند، اتصال به جاده ترانزیت فومن ـ شفت ـ سراوان، درمجاورت شهرصنعتی رشت از طریق یک تقاطع غیر همسطح به عنوان سومین ورودی این شهر صنعتی و بهسازی دو مسیر ورودی دیگر و توسعه خطوط ارتباطی مخابراتی موردنیاز واحدهای مستقر می باشد.

مدیرعامل شهر صنعتی رشت همچنین با اشاره به برنامه های در دست اجرا جهت ارتقای مستمر زیرساختهای لازم برای توسعه فعالیت شرکتهای تولیدی گفت: افزایش بیشتر ظرفیت برق، گاز و دیگر نیازمندیهای واحدهای صنعتی نیز با همکاری ادارات و سازمانهای ذیربط در حال پیگیری است.

لازم به ذکر می باشد، در این نشست که با حضور مدیران کل و روسای دستگاه های اجرایی و تشکلهای بخش صنعت، معدن و تجارت گیلان برگزار شد، مدیران ادارات و تشکلهای مذکور به بیان مسایل و نظرات خود در خصوص رفع مشکلات و ارتقای فعالیتهای حوزه تولید و تجارت استان پرداختند.

برچسب ها:

مطالب مرتبط

دیدگاه