در راستای توسعه همکاری دانشگاه با صنعت، رئیس و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه گیلان ضمن حضور در کارخانه ایران رادیاتور و بازدید از بخشهای مختلف این کارخانه، در نشستی با مدیرعامل شرکت، در خصوص چگونگی گسترش همکاریهای دو جانبه بحث و تبادل نظر کردند.
دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در راستای گسترش همکاریها، یکی از مهمترین رویکردهای اعضای هیأت علمی در دانشگاهها را، حل مسئلههای مورد نیاز جامعه عنوان کرد و گفت: همکاریهای مختلف دانشگاه و صنعت در قالب انجام پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، تربیت دانشجویان مهارت محور، انجام طرح های پژوهشی تقاضا محور و فرصت مطالعاتی صنعتی اعضای هیأت علمی از جمله اقدامات مؤثر در راستای حل مسائل جامعه است.
رئیس دانشگاه گیلان افزود: در این دانشگاه، همواره برای تحقق این اهداف مهم تلاش روز افزون انجام میشود و درب دانشگاه به روی صنایع باز است و دانشگاه در تلاش است که راههای توسعه با صنایع مختلف را از این طریق، بیش از پیش گسترش دهد.
دکتر دوستار ضمن اشاره به آمادگی و همکاری کامل دانشگاه برای راهاندازی بورس صنعتی ویژه گروه صنعتی ایران رادیاتور، به انعقاد قراردادهای پژوهشی در قالب اعتبار مالیاتی ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان، ایجاد رشتههای جدید مورد نیاز این صنعت و تولید دانش فنی، بهینه سازی فرایندهای مختلف تولید تأکید کرد و کلیه ارکان دانشگاه را آماده پاسخگویی به رفع این نیازهای صنعتی دانست. وی با بیان اینکه دانشگاه به عنوان مشاوری امین در کنار صنایع است خاطرنشان کرد: شرکت ها می توانند نیازمندیها و مسائل خود را بر اساس برنامه بلند مدت پیش بینی کنند و ما در دانشگاه می توانیم برای حل هر کدام از این مسائل یک پایان نامه کاربردی تعریف کنیم که ماحصل این اقدام، منفعت دانشگاه و صنعت را توامان در پی خواهد داشت.
مهندس مهران قرباندوست مدیرعامل گروه صنعتی ایران رادیاتور نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور مدیران دانشگاه در این گروه صنعتی، در خصوص زمینههای همکاری تعریف شده ارتباط جامعه با صنایع اشاره و تصریح کرد: این گروه صنعتی آماده است تا دانش فنی و مهارتی را به دانشجویان منتقل کند و در این زمینه در قالبهای مختلف، آمادگی همکاری مستمر با دانشگاه گیلان را داریم.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران در ادامه گفت: ما علاقمندیم به سیستم آموزشی کشور کمک کنیم و متقابلا از نظام آموزشی کمک بگیریم.
مهندس قرباندوست در پایان گفت: ما آماده همکاری با دانشگاه برای انجام پروژه های مشترک، سرمایه گذاری در طرح های پژوهشی و حمایت از فناوران و فناوری های نوین دانشگاه هستیم.
شایان ذکر است در این نشست هر کدام از اعضای جلسه نیز به بیان دیدگاههای مرتبط با موضوع همکاری های دو جانبه پرداختند.