• شهر صنعتی رشت
  • اخبار

با همکاری شرکت “نیم رسانای تراشه ” و “دانشگاه گیلان” برگزار می شود؛  کارگاه یک روزه “میکروالکترونیک” با هدف جذب دانش آموختگان دانشگاه گیلان 

سه شنبه ۱۴ام اسفند ۱۴۰۳
مدیر

مدیر عامل شرکت دانش بنیان نیم رسانای تراشه از برگزاری کارگاه یک روزه  ” میکرو الکترونیک ” در پانزدهم اسفند ماه با همکاری مرکز رشد و نوآوری دانشگاه گیلان در محل این دانشگاه به منظور جذب همکاری دانش آموختگان دانشگاه گیلان خبر داد و گفت: شرکت ” نیم رسا نای تراشه  ” بنا دارد در یک همایش یک روزه نشستی را با عنوان کارگاه ” میکرو الکترونیک ” با هدف اصلی جذب همکاری دانش آموختگان دانشگاهی استان خصوصا دانشگاه گیلان با معاون پژوهش و فن آوری و اساتید گرامی این دانشگاه برگزار کرده تا علاقمندان به رشته های تحصیلی برق الکترونیک، فیزیک و …با مجموعه مذکور آشنا شوند.

دکتر محسن پارسا جم با اشاره به اینکه شرکت نیم رسانای تراشه سرمایه گذاری هایی را در زمینه میکرو الکترونیک و فتو الکترونیک در گیلان انجام داده است گفت: مجموع این سرمایه گذاری ها بالغ بر ۱۱ میلیارد دلار در بخش تجهیزات می باشد و این سرمایه گذاری ها احتیاج به حضور فرهیختگان و دانش آموختگان استان دارد که بتوانند از آموزش های اختصاصی در این حوزه برخوردار شوند و با فعالیت های پژوهشی، علمی و صنعتی که زمینه اش ایجاد خواهد شد همکاری کنند.

این کارآفرین و صنعتگر در حوزه الکترونیک و فتو الکترونیک ابراز علاقه می کند و می افزاید: علاقمندیم که دانش آموختگان دانشگاهی را به صورت تمام وقت جذب کنیم و فرصت هایی را برای همکاری با دانشجویان از طریق اساتید دانشگاه به صورت پروژه های فارغ التحصیلی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد یا دکتری در زمینه های مرتبط و یا فعالیت هایی که می تواند مرتبط باشد را در دوره تحصیل و بعد از فارغ التحصیلی فراهم کنیم تا بستری مطمئن برای  اشتغال آنان در استان ایجاد شود.

مدیر عامل شرکت نیم رسا نای تراشه در توضیحی بیشر، از برگزاری همایش شرکت یاد شده در محل دانشگاه گیلان تصریح کرد: در همایشی که بنا داریم در هفته جاری در دانشگاه گیلان برگزار کنیم زمینه فعالیت مشترکی وجود خواهد داشت تا در صورت استقبال از سوی دانشگاه بتوانیم این فرصت را در آینده تکرار کنیم.

به گفته وی رویکرد شرکت نیم رسانای تراشه همکاری صنعت با دانشگاه است تا شاید بافت سنتی صنعت در کنار نیازهای علمی و حل مسائل صنعتی به دلایلی که شرایط برای آن مهیا نبوده است و یا دانشگاه ها خود را برای حل مسائل صنعتی آماده نکرده اند و یا رابطه مالی بین صنعت و دانشگاه وجود نداشته است، برقرار نماییم.

 دکتر” پارسا جم ” به ظرفیت و پتانسیل ” شرکت نیم رسانای تراشه  که بتواند رابطه صنعت و دانشگاه را به نحوی با یکدیگر آمیخته نماید که فرصت های جدیدی از اشتغال و کارآفرینی در بستر تولید مهیا گردد، اشاره و خاطر نشان کرد: در یک رابطه خوش تعریف، گاهی دانشگاهیان می خواهند با همان رویه مالی که وزارت علوم و فن آوری با پروژه های تحقیقاتی برخورد می کنند به همان شکل برخورد شود؛ درحالی که در صنعت یک بورکراسی پیمانکاری تعریف می شود و کارها در صورتی که به سرانجام قطعی و محصول معینی برسد، صنعت در ازای آن پولی پرداخت خواهد کرد که با چنین پیش فرضی اتفاقی نمی افتد، اما شرکت نیم رسا نا علاقمند است از طریق برگزاری نشست ها بتواند همکاری جدیدی را با دانش آموختگان آغاز کند، قطعا در نشست پیش رو ظرفیت ها و پتانسیل های شرکت مذکور برای دانشگاهیان تبیین خواهد شد.

شایان ذکر می باشد، “حرکت در لبه تکنولوژی” با بهره گیری از توان و دانش متخصصان و نخبگان ایرانی رویکرد این شرکت است که یکی از ۱۷ شرکت گروه پژوهشی و صنعتی است، می باشد. این شرکت تولید کننده مولتی مدیا و قطعات الکترونیکی خودرو است.

پیدایش گروه صنعتی، علمی و تحقیقاتی از ۲۰ سال پیش با یکپارچه سازی توان فنی و فناوری شرکت های زیر مجموعه جهت ایجاد بستر مناسب همکاری و ارائه خدمات طراحی، ساخت و تولید و تامین در زمینه های تجهیزات بازرسی، اقلام و قطعات الکترونیک، اپتیک، مکانیک، مجموعه قطعات خودرویی، لامپ های کم مصرف LED و… تشکیل گردیده است. مسئولیت این شرکت استفاده از دانش و نبوغ ایرانی در زمینه بومی سازی و داخلی سازی و بی نیاز شدن کشور از هرگونه واردات تجهیزات با فن آوری پیشرفته است، تا به همت جوانان این مرز و بوم و تلاش برای خودکفایی درعرصه های صنعتی و تولیدی، تحریم های سنگین دشمنان ناکارآمد شده،  به گونه ای که این تحریم ها برای کشور به فرصت تبدیل شود.

۱۷ شرکت در کشور زیر نظر این گروه  پژوهشی و صنعتی در حال تولید و یا آماده بهره برداری است که ازاین تعداد سه واحد صنعتی درشهرصنعتی رشت و شهرک صنعتی انزلی در حال فعالیت و دو واحد تولیدی – صنعتی دانش بنیان در حال آماده سازی و نصب ماشین آلات می باشند.

برچسب ها:

مطالب مرتبط

دیدگاه