در جریان بازدید اعضای کلینیک صنعت دانشگاه گیلان از شرکت آرد آذرگندم، بر ارائه کمکهای فناورانه جهت افزایش تنوع و ارزش افزوده محصولات مرتبط با گندم با همکاری دانشگاه و مراکز علمی، پژوهشی تاکید شد.
در جریان این بازدید، مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیتهای کلینیک صنعت دانشگاه برای کمک به حل مسایل بخش تولید گفت: دانشکده های مختلف دانشگاه گیلان در زمینه فعالیتهای مختلف عرصه صنعت از جمله صنایع غذایی از توانمندی زیادی برای همکاری برخوردارند.
سیدرضا میرعسکری افزود: دانشکده ها و مراکز مرتبط با کشاورزی دانشگاه گیلان می تواند در زمینه افزایش بهره وری و کاهش ضایعات محصولات غذایی نقش موثری ایفا نمایند.
مدیر عامل شرکت آذرگندم نیز در جریان این بازدید گفت: در زمینه اجرای جراحی اقتصادی و حذف ارز ترجیحی که با آزادسازی قیمت آرد برای صنف و صنعت همراه بوده، حمایت بیشتر دولت از تولیدکنندگان آرد بسیار مهم است.
محمدرضا اسدالله زاده تصریح کرد: در حال حاضر مهمترین مشکل شرکتهایی مثل شرکت ما، تامین نقدینگی و سرمایه در گردش است.
وی با بیان اینکه صدها نوع محصول از گندم قابل استحصال است افزود: رفع مشکلات شرکتهای تولیدکننده آرد و محصولات مرتبط، می تواند تاثیرات مطلوبی در ترغیب واحدهای مذکور جهت توسعه فعالیتها و افزایش تنوع محصولات داشته باشد.
رییس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صمت گیلان هم در این بازدید با اشاره به برنامه های این اداره کل در جهت رفع نیازهای فناورانه صنایع گفت: ایجاد و تقویت مراکز تحقیق و توسعه نقش موثری در ارتقای سطح کیفی و توسعه فعالیتهای واحدهای تولیدی ایفا می نماید.
اسماعیل مقدس افزود: اداره کل صمت گیلان تمامی تلاش خود را جهت احصای نیازهای فناورانه و مسایل شرکتهای تولیدی و کمک به رفع آنها با همکاری دانشگاه گیلان و مراکز علمی، پژوهشی استان بعمل خواهد آورد.
منبع: گسترش تولید و تجارت گیلان